Šport > Nogomet
13 ogledov

Tevez v Manchester City

Carlos Tevez se v Manchester United ne vrača več, a v mestu morda le še ostane. Žurnal24 main
Nogometni klub Manchester City je privolil v podpis pogodbe s Carlosom Tevezom. Argentinec naj bi klubu obljubil petletno zvestobo, je premierligaš zapisal na svoji spletni strani.
Carlos Tevez, nekdanji igralec Manchester Uniteda, bo dokončno član Manchester Cityja postal po opravljenem zdravniškem pregledu. "Komaj čakam, da ga lahko pozdravim v Cityju. Njegov prihod v klub je še ena potrditev, da želi lastnik Sheikh Mansour City popeljati na vrh," pravi menedžer angleškega premierligaša, Mark Hughes. "Carlos je nogometaš največjega kova. Ima vso znanje, da klub popelje še višje," dodaja Hughes. Tevezu so pri Manchester Unitedu junija ponudili petletno pogodbo, a se je vseeno odločil zapustiti Old Trafford.

"Ni le izredno tehnično podkovan nogometaš, pač pa tudi dober strelec," s pohvalami ne skopari Hughes. Tevez bo tretja velika okrepitev po Garethu Barryju in Roquu Santa Cruzu. Arabski lastnik Sheikh Mansour si v klub nadvse želi pripeljati še branilca in kapetana Chelseaja, Johna Terryja, in Arsenalovega napadalca Emmanuela Adebayorja. Argentinec bo v Cityju nosil dres s številko 32, ki jo je nosil že pri rdečih vragih. Tevez se je na Old Trafford iz West Ham Uniteda preselil leta 2007 in v prvi sezoni zabil 19 golov. Navijači so ga vedno ljubili, lani pa je večino časa preživel na klopi za rezervne igralce in je v igro vstopal v nadaljevanju.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.