Šport > Nogomet
25 ogledov

Težave z vidom ovirajo Gattusa

Gennaro Gattuso je pred tremi leti ostal brez avtomobila, ki so ga našli v Alban Žurnal24 main
Kariera Gennara Gattusa je pod velikim vprašajem, saj ima nekdanji italijanski reprezentant velike težave z vidom. Odlični vezist je z igrišč odsoten že 45 dni.

Gennaro Gattuso, nogometaš italijanskega Milana, še ne namerava končati kariere, čeprav se sooča z velikimi težavami z vidom. Z nogometnih zelenic je odsoten že 45 dni, vendar kljub temu upa na vrnitev.

Gattuso ima težave z vidnim živcem, ki nadzira premik očesa. Nekdanji italijanski reprezentant je zadnjo tekmo odigral devetega septembra, ko je igrišče moral zapustiti že sredi prvega polčasa. Na tem srečanju je trčil s soigralcem Alessandrom Nesto. "Moje težave se niso začele s trkom z Alessandrom. Od takrat pa se zavedam težave. Neste sploh nisem videl. To so bile najtežje minute v moji karieri. Počutil sem se, kot da sem pijan. Zlatana Ibrahimovića sem videl na štirih mestih," je o težavah spregovoril 33-letni nogometaš, ki je z Italijo leta 2006 osvojil naslov svetovnega prvaka.

Robustnemu vezistu so številni očesni strokovnjaki svetovali, naj počiva od dva do šest mesecev, nato pa se bodo odločili o nadaljnjih ukrepih. Stanje očesa bi se v tem času lahko popravilo samo, v najslabšem primeru pa ga čaka operacija in dolgotrajno okrevanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.