Šport > Nogomet
10 ogledov

The Sun: Modrić odslej na Old Traffordu

Luka Modrić (Foto: Reuters) Reuters
Eden od najboljših hrvaških nogometašev Luka Modrić bo po poročanju angleškega The Suna kariero nadaljeval pri Manchester United, ki bo Tottenhamu za prestop odličnega vezista plačal 25 milijonov funtov. Modrić naj bi na teden prejemal kar 125 tisoč funtov plače.

Britanski tabloidni časnik The Sun je v današnji izdaji zapisal, da bo hrvaški nogometni reprezentant in igralec londonskega Tottenhama, Luka Modrić, podpisal štiriletno pogodbo z Manchester Unitedom.

Trener slovite zasedbe z Old Trafforda Alex Ferguson naj bi londonskemu klubu ponudil odškodnino v višini 25 milijonov funtov, v primeru večjega števila Modrićevih tekem za rdeče vrage pa bi ta lahko narasla tudi na 30 milijonov funtov.

Šestindvajsetletni igralec iz Zadra, ki je leta 2008 iz zagrebškega Dinama prestopil v Tottenham, naj bi po pisanju omenjenega rumenega britanskega časnika na teden zaslužil po 125 tisoč funtov, tako da bi bil eden najbolje plačanih igralcev Manchester Uniteda.

Modrić naj bi bil že seznanjen o pogovorih Manchester Uniteda in Tottenhama, o njegovem prestopu pa naj bi se dokončno dogovorili med evropskim prvenstvom na Poljskem in v Ukrajini.

Hrvaška bo na letošnjem sklepnem turnirju stare celine igrala v skupini C, v njej pa so še Španija, Italija in Irska.

Komentarjev 2
  • Manager 14:47 08.junij 2012.

    Odlicna igra, ki ti omogoca druženje z vrstniki z vsega sveta, grajenje športnih objektov, dvorane, trgovanja z igralci, lahko se zanašate tudi na lastno šolo... in še mnogo vec! Pridruži se tudi ti.http://www.powerplaymanager.com/r788

  • anja.scuka 12:09 08.junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **