Šport > Nogomet
15 ogledov

The Sun: Vidić se bo vrnil proti Sloveniji!

nemanja vidić srbija EPA
Slabe novice za tabor Slovenije pred odločilnimi tekmami v kvalifikacijah za Euro 2012 ne prihajajo le iz Italije. Medtem ko sta iz pripravljalne baze v Covercianu zaradi poškodb domov predčasno odšla napadalca Giampaolo Pazzini in Mario Balotelli, angleški mediji pišejo, da naj bi se branilec Manchester Uniteda Nemanja Vidić, ki je v kadru Srbov za tekmo v Beogradu z Italijo, v resnici vrnil šele na torkovo tekmo – proti Sloveniji!

"Kapetan Uniteda ni igral, odkar si je poškodoval mečno mišico na prvi tekmi Premier League 14. avgusta. Trener Alex Ferguson mu je kljub temu dovolil, da se pridruži ekipi Srbije za njihovi dve tekmi v kvalifikacijah za Euro 2012 doma proti Italiji v petek in v gosteh pri Sloveniji v torek. Devetindvajsetletni Vidić po vsej verjetnosti ne bo igral proti Italiji, je pa vpisan za tekmo s Slovenijo," piše Sunov Neil Custis. Angleški mediji tekmo s Slovenijo v Ljudskem vrtu omenjajo predvsem kot Vidićevo predpripravo na večni derbi z Liverpoolom, kamor se bo z Unitedom podal le štiri dni po tekmi v Mariboru. Fergusonu naj bi svojo pripravljenost poskušal dokazati ravno v reprezentančnem dresu, proti varovancem Matjaža Keka. Hvala lepa, Sir Alex.

Pazzini in Balotelli domov, prihaja Osvaldo

Dva dni pred tekmo v Beogradu je reprezentanca Italije ostala brez polovice napadalne vrste, saj sta priprave v Covercianu zaradi poškodb zapustila Giampaolo Pazzini (Inter) in Mario Balotelli (Manchester City). Predvsem Balotellijev odhod so eksplicitno zahtevali pri njegovem angleškem klubu, podobno pa zdaj poskuša storiti Villarreal in nazaj priklicati svojega aduta Giuseppeja Rossija, ki pa italijanskim medijem zagotavlja, da je nared za tekmo na Marakani. V vsakem primeru je selektor Cesare Prandelli poslal premierni vpoklic Rominemu napadalcu Pablu Osvaldu, s katerim sta nekoč že sodelovala pri Fiorentini. "To je uresničitev sanj. Zahvaljujem se vsem navijačem Rome," je povedal argentinski Italijan, ki je za mlado italijansko reprezentanco že odigral osem tekem in zabil en gol. Temnopolti branilec Angelo Ogbonna (Torino), še en mladi reprezentant, pa je Prandellijeva menjava za poškodovanega Domenica Criscita (Zenit).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.