Šport > Nogomet
29 ogledov

Thiago Silva dobil povišico in podaljšal s PSG

Lucas Moura Thiago Silva PSG Paris Saint Germain Barcelona četrtfinale Liga prva EPA
Thiago Silva je po poročanju francoskega L'Équipa podaljšal pogodbo s Paris Saint-Germainom in tako dokončno pogasil vse upe Barcelone o morebitnem prestopu.

París Saint-Germain je pogodbo z izvrstnim brazilskim branilcem in dosedanjim kapetanom kluba Thiagom Silvo podaljšala do leta 2018, plača pa se je nekdanjemu članu AC Milana zvišala za dva milijona evrov.

Dnevnik L'Équipe poroča, da letni zaslužek kapetana Brazilije in francoskih prvakov zdaj znaša okrog 12 milijonov evrov na sezono, kar pomeni, da je Silva še poskočil na lestvici najbolje plačanih nogometašev na svetu.

Povišica tudi za Zlatana

Do dogovora naj bi prišlo prejšnjo soboto, potem ko je nogometašu dolgo časa dvorila Barcelona, a je pariški prvoligaš na čelu s predsednikom Naserjem Al-Khelaifijem večkrat zatrdil, da Silva ni naprodaj za nobeno ceno.

Brazilec naj bi pogodbo s PSG spoštoval do njenega izteka, morda pa bo v francoski prestolnici ostal celo do konca kariere, dodaja L'Équipe. Povišanje plače čaka tudi prvega strelca kluba Zlatana Ibrahimovića, ki naj bi namesto 14 milijonov po novem zaslužil kar 15 ali 16 milijonov evrov.

PSG je do leta 2018 podaljšal tudi pogodbo z obetavnim italijanskim vezistom Marcom Verrattijem

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.