Šport > Nogomet
26 ogledov

Thiago Silva ne priznava fizike: zadel iz avta

Thiago Silva PSG Paris Saint-Germain Nice Nica Ligue 1 Francija liga prvenstvo Youtube
Thiagu Silvi kot enemu od najdražjih branilcev na svetu za dokazovanje svoje vrednosti sicer ni treba spreminjati zakonov fizike, a Brazilcu je na nedeljski tekmi z Nico uspelo prav to. Za Paris Saint-Germain je po podaji Zlatana Ibrahimovića zadel s praktično nemogočega položaja, ko je žoga že prečkala gol-avt črto.

Neverjetno. To je vse, kar lahko zapišemo po zadetku, ki ga je včeraj uspelo zabiti Brazilcu Thiagu Silvi, čigar Paris Saint-Germain (PSG) se je z domačo zmago nad Nico še približal naslovu francoskega prvaka, prvega po letu 1994.

Jérémy Ménez, Zlatan Ibrahimović z 11 metrov in Clément Chantôme so zadeli za visoko zmago nad moštvom z južne obale, ki je PSG pet tekem pred koncem obdržala na devetih točkah razdalje od drugouvrščenega Marseilla.

Toda vrhunec tekme je bil brez dvoma zadetek Silve, od začetka letošnje sezone po prestopu iz AC Milana enega od najdražjih branilcev vseh časov. Ko te plačajo z 42 milijoni evrov, potem prav gotovo lahko pričakuješ kaj "vesoljskega", Silvi pa je uspelo prav to.

Po podaji Ibrahimovića je žoga morda res za centimeter prešla gol-avt črto, a jo je Silva z desnico, kar je seveda z desne strani mnogo težje, poslal v prazno mrežo Nice. Enega od brez dvoma najtežjih zadetkov vseh časov so sodniki razveljavili zaradi avta. O chapéu! To po portugalsko pomeni kapo dol! Vsaj tako pravi Googlov prevajalnik ...

Komentarjev 3
  • širhakl 23:35 22.april 2013.

    "za centimeter prešla gol-avt črto"Žoga ima v premeru več kot en cm.Cela je bila čez črto,J.K.

  • d 18:38 22.april 2013.

    ce bi priznali gol, bi bil eden najlepsih, z levo nogo bi bilo res lazje dati tak gol, ker je mojstrovino naredil z desnico (ceprav je levicar) se mu lahko samo klanjamo

  • bla_blabla 15:02 22.april 2013.

    J.K. wtf se tebi v glavi dogaja...torej ti res vrjames, da je z levo nogo iz tega polozaja lazje zadet??? Ocitno si celi clanek prevedo z google translatom, ker skoraj dvomim, da je kdo lahko tako NEUMEN da napise to ...prikaži več kaj si ti napisal!!!