Šport > Nogomet
17 ogledov

Thiago Silva: "Tito rekel, naj pridem k Barçi"

Thiago Silva Brazilija Španija pokal konfederacij finale Rio de Janeiro Maracana EPA
Zaželjeni brazilski branilec Thiago Silva, ki je kot kapetan reprezentance v nedeljo osvojil pokal konfederacij, je po tekmi s Španijo priznal, da se zanj zanima Barcelona.

"Tito (Vilanova) je odličen trener in občudujem ga. Ob tekmi v Ligi prvakov med PSG in Barcelono sva poklepetala in rekel mi je, da naj pridem igrat zanj," je po nedeljskem finalu na stadionu Maracanã razkril Thiago Silva

Kapetan Brazilije je skupaj z reprezentančnim soigralcem Davidom Luizom v osrčju obrambe odigral fantastičen turnir, ki se je za domače končal sanjsko, izvrstne predstave člana Paris Saint-Germaina pa so njegovo zaželjenost na tržnici še povečale.

Barcelona si je Silvo želela že pred odhodom iz AC Milana, ko je zaradi višje ponudbe v bitki za njegov podpis zmagal bogati PSG, ki je rdeče-črnim odštel kar 42 milijonov evrov. Toda neuslišana ljubezen Kataloncev do Brazilca očitno še ni ugasnila.

"Edina želja" Vilanove

Že pred dnevi so se v katalonskih medijih pojavile zgodbe o "edini želji" trenerja Tita Vilanove, ki si pred novo sezono na Camp Nouu po prihodu Neymarja bojda želi zgolj še njegovega rojaka in nekdanjega člana Fluminenseja.

Barcelona mora pred novo sezono praktično nujno kupiti novega branilca, potem ko je dolgoletni kapetan Carles Puyol v kratkem času prestal kar dve operaciji kolena, Gerard Piqué pa zaradi njegovih številnih težav  v lanskem letu ni imel stalnega partnerja v obrambi.

"V nogometu se nikoli ne ve, ampak dobro mi je v Parizu, miren sem in redno govorim s predsednikom. Težko bom odšel. PSG nima namena, da bi me prodal, stanje pa je precej drugačno kot prejšnje leto pri Milanu," je še dodal Silva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.