Šport > Nogomet
25 ogledov

Thohirjev veliki načrt: Messi v dresu Interja

Thohir Inter Milano predsednik sestanek seja delničarjev EPA
Indonezijski mogotec Erick Thohir se je odločil v velikem slogu začeti svojo vladavino pri milanskem Interju in ni izključil niti nakupa Lionela Messija.

Argentinski zvezdnik je bil neuslišana želja dolgoletnega prvega moža kluba Massima Morattija, njegov naslednik Erick Thohir pa je po uradnem prevzemu naziva večinskega lastnika Interja napovedal, da se bo s trenerjem Walterjem Mazzarrijem pogovoril o nakupu Lionela Messija.

"Zakaj ne bi kupili Messija? Govoril bom s trenerjem," je dejal Thohir, ki je na uvodni novinarski konferenci po koncu sestanka delničarjev zablestel s stavkom "kdor ne skače, je rossonero". Njegovi načrti z Messijem so zavzeli tudi naslovnico nedeljske izdaje športnega dnevnika Corriere dello Sport, ki špekulira o morebitnem prestopu v moštvo Samirja Handanovića.

Motta: "Slej ko prej bo prišel ta trenutek"

O možnem prihodu na San Siro je pred mesecem dni spregovoril tudi Thiago Motta, Messijev nekdanji soigralec in nekdanji član Interja, ki je zatrdil, da bi bili milanski črno-modri prva izbira "Bolhe".

"Če bo Messi zapustil Barcelono, bi bila prva ekipa, ki bi se ji pridružil, Inter. Še vedno je mlad, ampak slej ko prej bo prišel trenutek, ko bo zamenjal ekipo," je za Interjevo klubsko televizijo dejal vezist Paris Saint-Germaina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.