Šport > Nogomet
60 ogledov

Tim zavrnil Celtic, Iličića hoče L'Pool!

Matavž se bo julija preselil v Neapelj k italijanskemu prvoligašu. Bo igral celo fcgroningen.nl
Agenta slovenskih reprezentantov Tima Matavža in Josipa Iličića, Nusret Jashari in Amir Ružnić, tudi februarja ne počivata. Po besedah prvega je Tim zavrnil Celtic, drugi pa pravi, da Josipa hoče Liverpool.
Ima izjemno moč v nogah, predstavljal bo izvrstnega partnerja Edinsonu Cavaniju v Ligi prvakov.
Nusret Jashari, agent Tima Matavža

Začnimo s Timom Matavžem, za katerega Football Italia navaja besede njegovega agenta Nusreta Jasharija. "Zaradi Napolija je zavrnil Schalke, Palermo in Celtic," je med drugim povedal Jashari. Primorčev zastopnik je še povedal, da je januarski prestop zaradi nestrinjanja glede posoje padel v vodo, da pa sta se kluba že dogovorila za julijsko selitev na jug.

"Matavž je izjemen fant, ki je dozorel in dobro igra na Nizozemskem," je nadaljeval Jashari. Ima izjemno moč v nogah, predstavljal bo izvrstnega partnerja Edinsonu Cavaniju v Ligi prvakov," je še dodal. Poleg omenjenih Schalkeja, Palerma in Celtica naj bi se za usluge enega najbolj vročih napadalcev ta hip zanimal tudi Wolfsburg. Toda zmagali so sinjemodri.

Nisem imel nobenih kontaktov z glavnimi pri Tottenhamu, čeprav bi bil angleški klub igralcu brez dvoma všeč.
Amir Ružnić, agent Josipa Iličića

Ružnić: "Iličića hoče Liverpool, zanima pa ga Tottenham!"
"Navijanje" se je nadaljevalo na telefonu Armirja Ružnića. Ta je za angleške medije dejal, da njegovega varovanca Josipa Iličića med mnogimi klubi spremlja tudi Chelsea, da pa bi "Jojota" zanimal tudi Tottenham:

"Nisem imel nobenih kontaktov z glavnimi pri Tottenhamu, čeprav bi bil angleški klub igralcu brez dvoma všeč," je povedal Ružnić, ki pa je pristavil, da Iličić v naslednjih dveh letih ne bo zapustil Palerma. "Predsednik (Maurizio) Zamparini mi je večkrat potrdil, da namerava zgraditi ekipo okrog igralcev, kot sta Iličić in (Armin) Bačinović, ki bi klubu pomagala na lovu za velikimi uspehi, kot je denimo igranje v Ligi prvakov."

Pri angleški strani Sportsvibe še dodajajo, da se za Iličića zanima tudi novi trener Liverpoola Kenny Dalglish, saj je med januarskim prestopnim rokom ostal brez želenih Marka Marina (Werder) in Edena Hazarda (Lille). Iličić na Anfieldu? Bomo videli ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.