Šport > Nogomet
19 ogledov

Tisoči čakali na Ronalda

Cristiano Ronaldo v Turčiji Youtube
Zvezdnik madridskega Reala Cristiano Ronaldo se te dni mudi v Turčiji, kamor ga je povabil predsednik nogometnega kluba Bešiktaš Yildrim Demirören, da bi Portugalec odprl nov nakupovalni center v Istanbulu. A do odprtja ni prišlo, saj se je pred zgradbo zbralo preveč ljudi. Je pa zato Ronaldo Turke in druge, ki so denimo tedaj počitnikovali v Instanbulu, pozdravil z balkona (v videu).

Najboljšega strelca letošnjega španskega prvenstva, ki se je v Turčijo, kjer bo v naslednjih dneh tudi počitnikoval, odpravil skupaj s svojo izbranko Irino Shayk, je več ur pred uradnim odprtjem  nakupovalnega centra čakala večtisočglava množica. Zaradi varnostnih razlogov so se organizatorji odločili, da Ronaldo ne bo odprl nakupovalnega centra, kot je bilo sprva predvideno, zato pa je nekoliko razočarano množico kasneje pozdravil z balkona in poskrbel za val turškega navdušenja.

Strežejo mu od glave do pete
Zvezdnik je pač zvezdnik. Ronaldo in Irina sta v Turčiji deležna pravega razkošja. V Istanbul naj bi priletela z zasebnim letalom predsednika Bešiktaša, helikopter pa naj bi ju dostavil do hotela, v katerem bivata, piše španski portal As.com.

Čeprav se vse ni izšlo po načrtih predsednika Bešiktaša, je ta v večernih urah Cristiana in Irino povabil na večerjo na svojo jahto, kjer so obedovali še z drugimi turškimi pomembneži. Parček naj bi se v že preselil v Bodrum, kjer jima je jahto za počitnikovanje odstopil kdo drug kot Demirören.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.