Šport > Nogomet
48 ogledov

To bi lahko razjezilo veliko ljudi

adam johnson Profimedias
Obsojeni spolni prestopnik Adam Johnson se za zapahi poteguje za novo delovno mesto.

Osramočeni nekdanji nogometaš Adam Johnson se je prijavil za delo v zaporniški telovadnici, poročajo angleški mediji. Gre za eno prijetnejših zadolžitev v zaporu, ki na teden prinaša približno 14 evrov zaslužka.

Poročali smo, da je imel Johnson na voljo delo v pralnici in čiščenje tal v celicah, zaradi znanja o prehrani in treningu nasploh pa je postal relevantni kandidat za delo v fitnesu.

Med delovnimi nalogami je svetovanje pri vadbi, vzdrževanje fitnes opreme ter skrb za osebje in sojetnike. Če bo službo dobil, bo večji del dneva preživel izven svoje celice zapora v Leedsu.

''Oblasti želijo, da bi ljudje z določenimi sposobnostmi opravljali ustrezne poklice. Johnsonovo znanje o zdravju in fitnesu bo v telovadnici zelo dragoceno. To bi pomenilo, da bo večji del dneva preživel na prostem, kar je dobro za njegovo mentalno počutje. Bi pa takšen položaj razhudil veliko ljudi. Misel, da bo Johnson v zaporu živel lagodno življenje, ne bo dobro sprejeta. Ne zveni kot kazen,'' je za The Sun povedal neimenovani vir.

Johnson je bil obsojen na šest let zapora zaradi spolnih odnosov s 15-letnico. Na obsodbo se je že pritožil. Ministrstvo za pravodosje njegove prošnje za delo v telovadnici za zdaj še ni komentiralo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.