Šport > Nogomet
15 ogledov

''To je farsa, sramota za nogomet''

zlatan ibrahimović EPA
Napadalec Paris Saint-Germaina je komentiral odločitev francoske nogometne zveze, ki mu je izrekla štiri tekme prepovedi. ''To je farsa,'' se je jezil švedski reprezentant.

Zlatan Ibrahimović bo moral zaradi izjav po tekmi z Bordeauxom počivati štiri ligaške tekme. Švedski napadalec je Francijo označil za ''us***o državo'', ki si ne zasluži kluba, kot je pariški velikan. Besede so odmevale po svetovnih in domačih medijih, njegovo vedenje pa je javno obsodilo več vidnejših državnih politikov.

Ibrahimović vztraja, da so bile njegove besede vzete iz konteksta, kljub opravičilu pa ni ušel kazni disciplinskega komiteja. Napadalec bo manjkal na štirih od skupno sedmih preostalih tekem francoskega prvenstva, varovanci Laurenta Blanca pa v boju za državno lovoriko tako nekaj časa ne bodo mogli računati na prvega strelca ekipe.

''Zadovoljen sem, ker je to dokaz, da sem imel prav. Zdaj se lahko ljudje prepričajo na lastne oči, namesto da bi mi verjeli na besedo. Celotna situacija je postala farsa - to je smešno in neprofesionalno, sramota za nogomet. Še bolj bi bil vesel, če bi me suspendirali do konca sezone, da bi lahko odšel na počitnice. Kazen nima nobene osnove. Moje besede niso bile namenjene sodniku. Normalno sva se pogovarjala, kar je tudi sam potrdil,'' je povedal kontroverzni Ibrahimović.

Komentarjev 4
  • maliking 18:40 17.april 2015.

    Ferluci,očitno bi ti bolj prijalo,če bi bil Italjan???

  • Johny 22:12 11.april 2015.

    Ta nosonja misli, da je glavni!Čas je, da ga drugi postavijo na realna tla....

  • pipo444 22:07 11.april 2015.

    Ta Bosanec je velikan svetovnega nogometa in zanima večino sveta. Tvoje mnenje pa nobenega ne zanima.