Šport > Nogomet
3 ogledov

To je prevarant Ronaldo

To je mladi Britanec, ki se izdaja za Cristiana Ronalda. Žurnal24 main
Dvojnika v svetu nogometa nimajo zgolj David Beckham, Edgard Davids, Frank Lampard, Ashley Cole … ima ga tudi Cristiano Ronaldo. Podobnost izkorišča, da v posteljo zvabi dekleta.
 
 

V portugalščini jim govorim, kako lepe so.

Jamie Wright

 
Na pričujoči fotografiji ni nogometaš Cristiano Ronaldo, temveč 21-letni Jamie Wright. Priznajte, da je še kako podoben enemu od najboljših in najprivlačnejših nogometašev na svetu. Wright se podobnosti dobro zaveda in jo tudi pogosto izkorišča. Anglež se je odločil, da bo s pomočjo Manchestrovega dresa in nogometne žoge igral portugalskega zvezdnika. Podobnost tako izkorišča, da na portugalskega nogometaša nore mladenke zvablja v posteljo. "Nekega večera sem prišel v neki nočni klub v Manchestru in do mene so pristopile tri punce ter me povprašale, ali sem Ronaldo. Nisem rekel niti ne niti ja. In smo odšli v hotel in preživeli strastno noč," se prve izkušnje v vlogi Ronalda spominja Wright. Da bi gospodične še hitreje nasedle na Wrightovo prevaro, jih zdaj ogovarja v portugalščini oziroma jim v portugalščini govori, kako zelo lepe so. A to še ni vse. Pogosto v hotelih dobi sobo brezplačno, zgodilo se mu je tudi že, da so sobarice prosile za avtogram. "Enkrat sem z nekim dekletom preživel noč v londonskem Hiltonu. Pozneje je sobarica želela podpis na eno od brisač." Takšno je življenje Jamieja "Ronalda" Wrighta, a bržčas bodo zdaj, ko je njegova zgodba prišla v javnost, Angležinje previdnejše.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.