Šport > Nogomet
25 ogledov

To je promocija: gola navijačica!

1/11
Žurnal24 main
Ameriška nogometna liga bo dobila novega člana. To so kanadski Vancouver Whitecaps, ki so že pred prvo tekmo poskrbeli, da se govori samo o njih. Razlog: slikanje dresa na golo navijačico!
Poglejte si GALERIJO in VIDEO vročega dogajanja iz Vancouvra, kjer bo novi dres Whitecaps gotovo prodajni hit.

Čez lužo promocijo razumejo malce drugače kot v Sloveniji. Golaž v slogu sindikalnih izletov pač ne zaleže, treba je razmišljati širše. In kaj je boljšega, kot dres novega kluba Vancouver Whitecaps narisati na nič hudega slutečo lepotico. Se strinjamo – nič ni boljšega!

Za trenutek malce resnosti. Whitecaps so najnovejše moštvo, ki se bo pridružilo ameriški nogometni ligi (MLS), svoj prihod pa so se odločili naznaniti z domiselnimi promocijskimi videi z glavno temo "Where Will You Be…" (kje boste, op. p.), s katerimi odštevajo dni do svoje prve tekme. 19. marca se bodo namreč na kanadskem derbiju udarili s Totonto FC.

Njihov video s poslikano navijačico je vsekakor boljši kot tisti izpred nekaj dni, ki vključuje našega in vašega najljubšega Kanadčana Bryana Adamsa. Popularni pevec namreč z žogo poškoduje več tisoč dolarjev vredno snemalno opremo ... Seveda le za šalo, pa vendarle.

Drži se mikrofona, Bryan!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.