Šport > Nogomet
26 ogledov

To je realnost nekdanjega velikana

ac milan tribuna navijači Reševalni pas/Twitter
Navijači italijanske nogometne ekipe AC Milan so v velikem številu bojkotirali nedeljsko tekmo s Cagliarijem, saj zahtevajo večjo transparentnost pri vodenju legendarnega kluba.

Navijači AC Milana so razočarani nad rezultati milanskega velikana, ki se pod taktirko nekdanjega rossonera Filippa Inzaghija trenutno nahaja na sedmem mestu Serie A.
Nedeljskega ligaškega obračuna, na katerem je ekipa Silvia Berlusconija premagala Cagliari (3:1), se je udeležila le peščica navijačev, saj je navijaška skupina Ultra Sud pozivala k bojkotu tekme. Razočarani podporniki so se odločili, da ne bodo več podpirali klubske blagajne, dokler jim vodstvo ne bo na transparenten način predstavilo, kakšni so načrti za prihodnost.

Curva Sud so za to priložnost razgrnili dva transparenta, ki sta sporočala: ''Konec igre'' in ''Vstavite kovanec & #rešite AC Milan''. Navijaška skupina je pred tekmo podala izjavo na svoji uradni spletni strani.

''Kolikokrat smo se žrtvovali za Milan? Kolikokrat smo varčevali, da bi kupili nov dres, da bi prišli na stadion, da bi kupili sezonske vstopnice? Nekaj manjka, nekaj, kar si navijači, ki imamo radi te barve, želimo: jasnosti! Tiste, ki ste kupili vstopnice za tekmo s Cagliarijem, pozivamo, naj ostanejo zunaj stadiona, če je mogoče. Če to ni mogoče, razumemo neprijetnost, saj smo tudi mi vedno prvi odšli na pot, da bi videli našo veliko ljubezen. Prosimo vas, da ne razgrinjate transparentov in zastav ter se vzdržite navijanja. Rossoneri moramo pokazati enotnost v nameri, da zagovorniki trenutne situacije izpolnijo svoje obveznosti,'' so zapisali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.