Šport > Nogomet
36 ogledov

To je Ronaldo počel celo tekmo

cristiano ronaldo EPA
Napadalec Wolfsburga Bruno Henrique je razkril zanimivo podrobnost s povratnega četrtfinalnega obračuna Lige prvakov z Real Madridom.

Cristiano Ronaldo je na povratni tekmi četrtfinala najmočnejšega nogometnega tekmovanja na svetu dosegel hat-trick in izničil prednost dveh golov nemškega prvoligaša.

Real Madrid se je na račun Wolfsburga uvrstil v polfinale, kjer je s skupnim izidom 1:0 izločil še Manchester City in si priigral priložnost za osvojitev 11. lovorike tega prestižnega tekmovanja.

Četrtfinalni obračun s portugalskim superzvezdnikom bo ostal v spominu Brunu Henriqueju, ki ni mogel mimo dejstva, da se Ronaldo ves čas občuduje na velikem zaslonu.

''Ronaldo je eden najboljših igralcev na svetu. Nikoli si nisem predstavljal, da ga bom nekoč pokrival. Bilo je zelo razburljivo,'' je v ekskluzivnem pogovoru za Goal povedal Henrique. 

''On je izjemen nogometaš, zelo izkušen in močan. Težko ga je pokrivati, vendar sem se dobro odrezal, kajne? Prav tako sem opazil, da je ves čas strmel vase na velikem zaslonu,'' je povedal nekdanji receptor, ki od leta 2016 brani barve Wolfsburga.
Petindvajsetletni napadalec je komaj lani debitiral v brazilski Serie A, s selitvijo v nemško Bundesligo pa so se mu izpolnile sanje.

''Življenje nogometaša ni lahko. Hvaležen sem za vse, kar imam. V nogometu sem prestal marsikaj. Bil sem lačen, živel sem v hostlih in igral za majhne klube. Soočil sem se se s številnimi preprekami, a trdo delo me je pripeljalo do sem, kjer sem danes,'' je dodal Brazilec.

Življenje v Wolfsburgu zajema z veliko žlico, nekaj preglavic mu povzroča le učenje nemškega jezika. ''Zelo sem srečen tukaj v Nemčiji. Uživam življenje. Država je lepa in dobro organizirana, samo jezik je težak,'' je priznal 25-letnik.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.