Šport > Nogomet
42 ogledov

To je žoga za EP 2016

Žoga za EP 2016 Beau Jeu Adidas
Proizvajalec športne opreme Adidas je slavnostno razkril uradno žogo za evropsko prvenstvo v nogometu prihodnje leto v Franciji. Žoga nosi ime Beau Jeu.

Vse tekme na evropskem prvenstvo prihodnjo leto v Franciji bodo nogometaši odigrali s prav posebno žogo, ki jo je proizvajalec športne opreme Adidas razvil prav v ta namen. Žoga evropskega prvenstva 2016 nosi ime Beau Jeu (Čudovita igra).

Beau Jeu je modre, bele in rdeče barve (barve francoske zastave), napis EURO 2016 pa je črn, obdajajo ga pa srebrni poudarki. Žogo je kot prvi na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram odkril nekdanje francoski nogometaš Zinedine Zidane.

Slovenski nogometaši se bodo za urstitev na EP 2016 borili še na dodatnih kvalifikacijah, prva tekma bo v soboto v Lvovu (tekmo boste lahko spremljali ob 18. uri na TV Slovenija), druga pa 17. novembra v Mariboru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.