Šport > Nogomet
140 ogledov

"To poglavje mojega življenja se približuje koncu"

Keylor Navas Epa
Dolgoletni vratar Kostarike Keylor Navas se poslavlja od reprezentančnih barv.

Kostariški vratar Keylor Navas se je pri 37 letih odločil za konec reprezentančne kariere ter tako prekinil namigovanja, da bi lahko igral na prihajajočem južnoameriškem prvenstvu, je poročala hrvaška tiskovna agencija Hina.

Navas je v reprezentančnem dresu debitiral leta 2008, odtlej pa je zbral 114 nastopov in igral na treh svetovnih prvenstvih. Leta 2014 se je v Braziliji s Kostariko prebil do četrtfinala mundiala.

Za izbrano vrsto je zadnjič nastopil letos marca letos na prijateljski tekmi z Argentino, posledično ga ne bo na južnoameriškem prvenstvu, ki bo med 20. junijem in 14. julijem v Združenih državah Amerike.

"To poglavje mojega življenja se približuje koncu, odhajam poln hvaležnosti in z očmi, ki gledajo v prihodnost," je na družbenih omrežjih dejal Navas.

"Občutek je grenko-sladek, težko ga je sprejeti. Ni slovo, videli se še bomo, saj vem, da se bodo naše poti še križale," je dodal.

Keylor Navas | Avtor: Epa Epa

Navas, ki mu junija letos poteče pogodba s Paris Saint-Germainom, je v zadnji sezoni kot posojen nogometaš igral za angleški Nottingham Forest.

Od leta 2019 je s pariško ekipo osvojil tri naslove prvaka Francije. Pred tem je igral za Real Madrid, s katerim je trikrat osvojil ligo prvakov in en španski naslov prvaka.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.