Šport > Nogomet
29 ogledov

To se zgodi, če napoveš poraz "Gale"

Real Madrid Galatasaray Liga prvakov Beyaz TV Istanbul Youtube
Okrog 40 navijačev Galatasaraya je v torek zgodaj zjutraj v Istanbulu napadlo zgradbo televizijske postaje Beyaz, katere komentatorji so pred sredino tekmo četrtfinala Lige prvakov proti Real Madridu napovedali, da bo turški prvak težko premagal beli balet. V divjanju jo je huje skupil eden izmed varnostnikov, potem ko so navijači skušali vdreti v studio.

V popularni oddaji "Derin Futbol" (Globok nogomet) so v ponedeljek gostili nekdanje turške nogometaše in nogometne delavce Sinana Engina, Ahmeta Çakarja, Rasima Ozana Kütahyalija in Ümita Özata, ki so med oddajo povsem realistično napovedali, da bo Galatasaray težko premagal Real Madrid.

Kljub temu, da se niso "zlagali", beli balet je v sredo slavil s 3:0, je skupina okrog 40 navijačev v torek ob dveh zjutraj prišla pred zgradbo Beyaz TV v okrožju Beşiktaş in začela v poslopje metati kamenje. Toda ni se končalo le pri tem, saj so navijači vdrli na posest televizije, kljub poskusom pa se jim ni uspelo prebiti do studia.

V napadu je bil resneje poškodovan en varnostnik, ki je moral po pomoč v bolnišnico.

Težave so turški navijači prinesli s seboj tudi v Madrid, kjer so se spopadli s policijo:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.