Šport > Nogomet
24 ogledov

“Točke dobiti nazaj!”

Handanovič Boštjan Tacol
Kvalifikacije. Slovenci želijo po porazu s Švico izgubljene točke nadoknaditi v Oslu.

“V Ljubljani izgubljene točke moramo nadoknaditi, naslednje tekme je treba dobiti. To velja že za tokratni obračun z Norveško, v katerega bomo gotovo šli z mislijo na zmago,” je pred jutrišnjim gostovanjem v glavnem mestu Norveške razmišljal branilec Mišo Brečko. Tekma se bo začela ob 20. uri.

Spremembe v enajsterici

“Tako mi kot Norvežani smo izgubili svojo prvo tekmo, oboji smo jezni in ranjeni, toda mislim, da smo mi kakovostnejši, kar bomo morali pokazati na igrišču,” je dejal Jasmin Handanović, ki je v petek proti Švici v vsakem polčasu klonil po enkrat, Slovenci pa so izgubili z 0:2. Vratar Maribora naj bi obdržal mesto v prvi enajsterici. “Spremembe v prvi postavi na torkovi tekmi bi se zgodile v vsakem primeru, že zaradi telesne pripravljenosti, zdaj pa bodo spremembe tudi iz drugih razlogov, le na mestu vratarja jih najbrž ne bo,” pa je pred drugo tekmo v kvalifikacijah povedal selektor Slaviša Stojanović in dodal: “Skupina je težka, vsaka tekma bo podobna dvoboju s Švico, ki je zahtevala polno angažiranost. Na Norveško se moramo zdaj dobro pripraviti; točke so izgubljene, treba jih je čim prej dobiti nazaj.”

Komentarjev 1
  • PD00X 12:17 10.september 2012.

    Najbolj nujna sprememba bi morala biti menjava vratarja Jasmina Handanovića , ki jo bi morali narediti že pred tekmo s Švico , saj je bil Jasmin eden od največjih krivcev za naš poraz . Vprašal bi NZS in Slavišo Stojanoviča ...prikaži več , zakaj tako forsirajo na golu Jasmina , saj skoraj celotna Slo. nogometna javnost meni , da je on zelo slab vratar , ki mu ni mesto v reprezentanci , na klopi pa sedi Oblak , ki je res dober in perspektiven vratar .