Šport > Nogomet
3 ogledov

Toni kot Trapattoni

Toni se pred mikrofoni še vedno bolje znajde v materni italijanščini. Žurnal24 main
Italijani niso sloveli kot narod, ki bi obvladoval tuje jezike. V Nemčiji je pred leti navduševal trener Giovanni Trapattoni, nekaj več kot deset let kasneje je "udaril" njegov rojak Luca Toni.
"Ti igralci so bili šibki kot flaša prazna!" in "Kako upati Strunz? Imam konec!" je leta 1998 kot trener Bayerna nad svojimi igralci rohnel italijanski trener Giovanni Trapattoni . Nepozabna novinarska konferenca je skupaj z nepovezanimi stavki in energičnim tolčenjem po mizi odšla v legendo, spomine na starega italijanskega mačka pa je letos obudil njegov rojak Luca Toni , zanimivo, prav tako pri bavarskem gigantu. Postavni napadalec je s svojim znanjem nemščine tokrat navdušil pred tekmo s Schalkejem . Z živčnimi izpadi kot zdajšnji selektor Irske Trapattoni sicer ni ponudil, a smešen je bil vsaj toliko, kot njegov slavni trenerski rojak.



Za primerjavo si oglejte še slavni Trapattonijev izpad in ocenite, kdo je večji "Nemec":
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.