Šport > Nogomet
83 ogledov

Topničarji in Spursi zapravili priložnost

arsenal joe campbell EPA
Arsenal in Tottenham nista izkoristila velike priložnosti, da bi se na ligaški lestvici približala vodilnemu Leicester Cityju. Liverpool je premagal Manchester City (3:0), rdeči vragi pa so bili boljši od Watforda (1:0).

Arsenal je imel na domačem stadionu priložnost, da se Leicester Cityju približa na vsega tri točke razlike, a po porazu proti Swanseaju še naprej zaostaja za šest.

Topničarji so na Emiratesu povedli v 15. minuti, ko je bil natančen Joel Campbell, za preobrat pa sta poskrbela Wayne Routledge v 32. in Ashley Williams v 74. minuti.

Tottenham bi se z zmago na gostovanju pri West Ham Unitedu lahko zavihtel na prvo mesto lestvice, vendar je ostal praznih rok, saj so se novih treh točk po zadetku Michaila Antonia veselili varovanci Slavena Bilića.

Manchester United je z golom Juana Mate premagal Watford in se po številu točk izenačil z Manchester Cityjem. Sinjemodri so zabeležili visok poraz proti Liverpoolu. Med strelce so se vpisali Adam Lallana, James Milner in Robert Firmino.

Angleška liga, 28. krog:

Arsenal : Swansea City 1:2 (1:1)
Campbell (15); Routledge (32), Williams (74)

Stoke City : Newcastle United 1:0 (0:0)
Shaqiri (80)

West Ham United : Tottenham 1:0 (1:0)
Antonio (7)

Liverpool : Manchester City 3:0 (2:0)
Lallana (34), Milner (41), Firmino (57)

Manchester United : Watford 1:0 (0:0)
Mata (83)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.