Šport > Nogomet
15 ogledov

Toronto: Becksu vrgli pločevinko piva

Beckham Toronto Los Angeles Galaxy Youtube
Velika večina izmed skoraj 50 tisoč navijačev Toronta FC je bila navdušenih nad prihodom Los Angeles Galaxyja in zvezdnika Davida Beckhama, ki je na tekmi CONCACAF Lige prvakov izvlekel remi (2:2). Odlično tekmo in vzdušje je pokvaril navijač, ki je v Angleža vrgel pločevinko piva. Na medmrežju tudi posnetki zažiganja dresa.

"Nocoj je bilo izvrstno vzdušje. Večina je bila tukaj, da bi uživala v spektaklu. Škoda, da so ga nekateri ljudje pokvarili. Res sem razočaran, da otroci to vidijo ... Ampak bila je odlična atmosfera," je po tekmi v Torontu razlagal David Beckham. Nekdanji vezist Manchestra Uniteda, Reala Madrida, AC Milana in kapetan angleške nogometne reprezentance je s svojim Los Angeles Galaxyjem v največjem kanadskem mestu gostoval na tekmi ameriške Lige prvakov, ki jo je zaznamovalo skoraj 50 tisoč gledalcev in odlično vzdušje.

Vtis po četrtfinalni tekmi je kljub vsemu zagrenil videoposnetek navijačev, ki so zažgali Beckhamov dres s številko 23, v izdihljajih tekme pa je pri rezultatu 2:1 za domačo ekipo nekdo s tribune vrgel pločevinko piva. Slednja je pristala pri nogah zvezdnika, ki jo je nemudoma pobral in pokazal glavnemu ter stranskemu sodniku, obenem pa se zapletel v jezno izmenjavo z gledalci ob robu igrišča. Da je bila mera polna, je takoj zatem podal za izenačujoči gol Landona Donovana in z ihtavo proslavo izlil svojo jezo na navijače.

Zažig Beckhamovega dresa v Torontu:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.