Šport > Nogomet
0 ogledov

Torres do 2013

torres_fer_teas_afp Žurnal24 main
Španski nogometaš, ki si kruh služi pri Liverpoolu, Fernando Torres je z angleškimi podprvaki podaljšal pogodbo do leta 2013.

Španski nogometni reprezentant Fernando Torres je z angleškim prvoligašem Liverpoolom podaljšal pogodbo do leta 2013. Petindvajsetletni napadalec je v dveh sezonah na Anfieldu kljub težavam s poškodbami zabil 50 golov. V Torresovi novi pogodbi, ki naj bi mu na teden navrgla 90 tisoč funtov, je tudi klavzula, ki omogoča podaljšanje sodelovanja še za eno leto.

"Fernando je eden od najboljših napadalcev na svetu. Pri svojih letih lahko le še napreduje," 25-letnemu Špancu laska Rafa Benitez in nadaljuje: "Vsak od največjih klubov si ga želi imeti v svojih vrstah. Pokazal je, kako zelo rad ima dres Liverpoola. Je poseben talent in ima ogromno željo po napredku. Že letos je storil ogromen korak naprej, prihodnjo sezono pa je čas za novega."

V klubu dolgoročno ostajajo tudi Steven Gerrard, Dirk Kuyt in Daniel Agger.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.