Šport > Nogomet
21 ogledov

Torres: "SP ne bom izpustil!"

Fernanda Torresa čaka šest tednov dolgo okrevanje po operaciji desnega kolena. ( Žurnal24 main
Potem ko je napadalec Liverpoola Fernando Torres v nedeljo zvečer opravil operacijo desnega kolena, so se pojavila namigovanja, da bo Španec morda izpustil SP. El Nino je to novico ostro zanikal.
Svetovno prvenstvo je najpomembnejše. Na to priložnost sem čakal štiri leta in če bo vse šlo po načrtih je nimam namena izpustiti. Že danes sem začel z rehabilitacijo.
Fernando Torres

Španec Fernando Torres naj bi po operaciji desnega kolena predvideoma okreval šest tednov. V najslabšem primeru in morebitnih komplikacijah bi to pomenilo, da bi ob zaključku klubske sezone lahko celo izpustil svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki. Napadalec Liverpoola o tej možnosti ne razmišlja niti pod točko razno in zagotavlja, da bo svoji domovini pomagal pri poskusu združitve evropskega in svetovnega naslova.

"Svetovno prvenstvo je najpomembnejše. Na to priložnost sem čakal štiri leta in če bo vse šlo po načrtih je nimam namena izpustiti. Že danes sem začel z rehabilitacijo,“ je Torres za špansko Marco dejal v ponedeljek.

Enemu najboljših napadalcev na svetu zarai operacije mnogi očitajo, da je reprezentanco postavil pred klub, ki ga plačuje. El Nino se s tem ne strinja. "Preučili smo vse opcije preden smo se odločili za operacijo. Zdravniki so mi priporočili to operacijo. Poleg tega sem se poškodoval v drugi minuti srečanja proti Benfici na Anfieldu. S poškodovanim kolenom sem nato odigral še 85. minut. Če bi mislil le na nastop na mundialu, bi takoj zahteval menjavo,“ je v svoj bran povedal Torres, ki ga čaka naporno okrevanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.