Šport > Nogomet
1 ogledov

Torres: Želim si igrati v Interju ali Milanu

torres_fer_teas_afp Žurnal24 main
Član Liverpoola Fernando Torres velja za enega od najboljših napadalcev na svetu. V pogovoru s španskimi novinarji je razkril željo, da bi nekega dne zaigral tudi v močni Serie A.

Petindvajsetletni Torres je leto 2008 končal kot tretji nogometaš sveta na izboru za Zlato žogo, ki ga organizira francoska revija France Football. Španec je kariero začel v madridskem Atleticu, kjer je igral med letoma 2001 in 2007. Sledil je prestop v Liverpool, kjer se je odlično znašel in začel kot za stavo zabijati gole v angleški Premier League.

Za španski časnik Don Balon pa je nepogrešljivi član španske izbrane vrste izjavil, da si želi preizkusiti tudi v italijanski Serie A. Takole razlaga, zakaj: "Igral sem že v Primeri division in Premier League. Zdaj bi bilo lepo zaigrati tudi v Serie A. V Interju ali Milanu na primer. Lepo bi bilo, če bi nekega dne lahko rekel, da sem igral v treh najpomembnejših ligah na svetu. Želim pa se preizkusiti tudi v nemški Bundesligi.''

Na veselje Liverpoolovih navijačev pa Torres ne bo še tako hitro zapustil Anfielda. "V Liverpoolu sem zelo srečen. Imam še štiriletno pogodbo. Tu mi nič ne manjka. Klubu in navijačem se želim oddolžiti z osvojitvijo angleškega naslova, ki ga čakajo že vse od sezone 1989/90.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.