Šport > Nogomet
39 ogledov

Tottenham si želi Beckhama

David Beckham trenutno igra v Milanu. Kje bo v prihodnji sezoni? Žurnal24 main
Angleški reprezentant bi se na White Hart Lane lahko preselil oktobra in za Tottenham odigral sezono pred svetovnim prvenstvom, ki bo prihodnje leto v Južnoafriški republiki (JAR).

Tottenham je v tej sezoni razočaral vse navijače, kljub temu pa ne bo vrgel puške v koruzo. Poleti bo ta londonski klub za okrepitve zapravil približno 45 milijonov evrov, glavni cilj sezone 2009/2010 pa bo uvrstitev v Ligo prvakov. Kot poročajo angleški mediji, bo menedžer Tottenhama Harry Redknapp lep del zgoraj omenjene vsote namenil prihodu nekdanjega zvezdnika Manchestra Uniteda Davida Beckhama.

Triintridesetletni Beckham trenutno kot posojeni igralec moštva Los Angeles Galaxy igra za italijanski Milan, julija pa se bo vrnil v ZDA. Sezona v Major Soccer League traja do oktobra, potem pa bi se Anglež kot posojeni igralec lahko podal k Tottenhamu. Glavni razlog, da je Beckham prišel igrat v Evropo, je bil ta, da je ostal v tekmovalni formi. Le tako je namreč lahko računal na vpoklic v angleško izbrano vrsto, kar se je kasneje tudi zgodilo.

In prav na to karto stavijo v Tottenhamu. Prihodnje leto bo v JAR svetovno prvenstvo, na katerem si Beckham močno želi igrati. In zato si bo oktobra spet moral najti klub na stari celini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.