Šport > Nogomet
19 ogledov

Tottenham spet zavrnil Real: tokrat 98,5 milijona evrov

gareth bale EPA
Lov Real Madrida za Garethom Balom se hitro spreminja v poletno limonado. Tottenham je po poročanju britanskega BBC zavrnil novo ponudbo kraljevega kluba.

Real Madrid v lovu za Garethom Balom ni uspel niti s ponujenih 98,5 milijona evrov, ki jih je Tottenhamov predsednik Daniel Levy zavrnil pred povratkom v London, kjer se bo na ključnem sestanku dobil z velško zvezdo severnolondonskega kluba.

Levy po poročanju BBC ne želi prodati najboljšega nogometaša zadnje sezone Premier League. Ravno nasprotno ga želi prepričati, da v zameno za povišico na White Hart Laneu ostane še eno sezono, čeprav je Valižan jasno izrazil željo po odhodu v Madrid.

Zavrnili rekordno ponudbo

Spurs so tako zavrnili rekordno ponudbo, s katero bi Real potolkel lasten rekord iz leta 2009, ko je na Santiago Bernabéu za 96 milijonov pripeljal Cristiana Ronalda, na negativen odziv pa je naletela tudi ponudba 60 milijonov plus Ángel Di María in Fábio Coentrão.

Odprava Tottenhama se je z Balom pred kratkim vrnila iz turneje po Aziji, kjer velški blisk zaradi domnevne poškodbe ni odigral niti minute, v ozadju pa je šlo bojda ravno za njegovo močno željo po odhodu.

Komentarjev 1