Šport > Nogomet
7 ogledov

Tottenham zanikal govorice o de Boerju

De Boer Ajax Barcelona Liga prvakov Amsterdam Arena EPA
Angleški premierligaš Tottenham je zanikal poročanja medijev, da naj bi že stopil v stik z nizozemskim trenerjem Frankom de Boerjem.

V torkovem intervjuju za televizijo NOS je Ajaxov trener Frank de Boer sicer zatrdil, da mu je direktor novih (in že štiri leta pod vodstvom de Boerja starih) nizozemskih prvakov Marc Overmars prenesel zanimanje Tottenhama, nekdanjega člana Barcelone pa so njegovi morebitni bodoči delodajalci zdaj demantirali.

Bivši branilec nizozemske reprezentance je Ajax pred dnevi še četrtič zapored popeljal do naslova v Eredivisie, po letih navdušujočega dela z vedno mlajšim moštvom pa je letos očitno napočil čas za nov izziv. Tottenham se še vedno ni izjasnil glede prihodnosti trenerja Tima Sherwooda, ena od najbogatejših ekip v Evropi pa je po nekaterih poročanjih sicer že dogovorjena z Italijanom Massimilianom Allegrijem.

"NISMO kontaktirali nobenega kluba"

Šesta ekipa v Premier League, ki bo v naslednji sezoni kljub več kot stomilijonski poletni prenovi najverjetneje igrala le v Evropski ligi, je v sredo zatrdila, da ni kontaktirala niti de Boerja niti katerega drugega trenerja, ki bi prevzel vodenje prve ekipe na White Hart Lanu.

"Poročanja, da smo povpraševali pri drugih klubih glede trenerskega štaba, so v celoti netočna. NISMO kontaktirali nobenega kluba glede najemanja trenerjev. Obžalujemo, da je potrebna izjava, kot je ta. Toda občutek imamo, da je bilo reči treba pojasniti," so v izjavi za javnost zapisali pri Spursih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.