Šport > Nogomet
16 ogledov

Totti plačeval za varovanje sina

Totti Roma Lazio Serie A derbi Rim EPA
Italijanski napadalec Rome je zaradi strahu pred ugrabitvijo njegovega sina pred leti najel dva policista.

Francesco Totti, ikona italijanskega nogometnega kluba Roma, je po poročanju medijev na Apeninskem polotoku pred leti segel v žep, da bi zaščitil tisto, kar mu v življenju največ pomeni: z dodatnim plačilom naj bi spodbudil policiste, da so skrbno varovali njegovega sina, ki mu je grozila ugrabitev.

Zadeva je prišla na dan med zaslišanjem Luce Odevaineja, pomočnika nekdanjega župana Walterja Veltronija, o povezavah z mafijo, zoper 46 njenih članov v teh dneh namreč poteka obsežna preiskava.

Kot poroča časnik Gazzetta dello Sport, policija ni potrdila, ali je Totti res plačeval njenim uslužbencem za varovanje sina. Za to potezo naj bi se odločil, ker je takrat iz zapora prišel eden od članov skrajne navijaške skupine tega kluba in trenerju Rome namignil, da so mu ponudili 50.000 evrov za ugrabitev Tottijevega sina.

V klubu so se posvetovali in se odločili, da, ker je šlo samo za govorice, zadeve ne bodo prijavili. Se je pa Totti odločil, da bo sam najel varnostnike, odločil se je za izkušena policista. Ta naj bi varovanje za dodatno plačilo opravljala izven delovnega časa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.