Šport > Nogomet
36 ogledov

"Tovariš" Ramos spominja na Stalina

Ramos Stalin Real Madrid Sovjetska zveza podobnost Reševalni pas/Twitter
Sergio Ramos je branilec Real Madrida in španski reprezentant. Kapetan Real Madrida tega morda še ne ve, toda s svojo novo pričesko je na las podoben nekdanjemu prvemu možu Sovjetske zveze Josipu Stalinu.

Primerjave Josipa Stalina in Sergia Ramosa so zadnje dni začele krožiti po medmrežju. Uporabniki so prepričani, da je branilec Real Madrida "izklesani" Stalin, nekdanji voditelj Sovjetske zveze, ki mu je Španec močno podoben na fotografijah iz mladih let. Ramos ima od zadnjega evropskega prvenstva tudi mnogo krajšo pričesko, ki močno spominja na tisto, s katero je dekleta osvajal veliki Gruzijec.

"Zaenkrat še ni znano, če je branilec svojega frizerja prosil, da mu naredi 'stalinsko' pričesko, ali mu jo je frizer naredil po njegovem predlogu, ali pa gre le za naključje," so se pošalili na spletni strani katalonskega dnevnika Mundo Deportivo (www.mundodeportivo.com).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.