Šport > Nogomet
65 ogledov

Tragična smrt 19-letnega nogometaša

morski krokodil EPA
Nogometni klub iz Mozambika žaluje za 19-letnim nogometašem, ki je umrl po napadu krokodila na obrežju reke Zambezi.

Nogometni klub Atlético Mineiro de TETE je sporočil tragično novico o smrti 19-letnega branilca Estevaa Alberta Dina, ki je postal žrtev divjega plazilca. 

''Krokodil je nenadoma skočil iz reke in ga zgrabil za pas. Potem je žival stekla nazaj v vodo,'' je povedal trener kluba in očividec Edy Carvahlo. ''Prijatelja sta bila zelo prestrašena. Slišala sta krike, vendar nista mogla pomagati. Krokodil je imel kakšnih pet metrov,'' je dodal trener Atética.

Nogometni klub, ki se je poimenoval po brazilski ekipi, je pokojnika počastil z objavo na družabnih omrežjih in družini izrekel iskrene sožalje. ''Žalujemo izgubo igralca, brata, prijatelja, sina in večnega osrednjega branilca Estevaa Alberta Gina, komaj 19-letnega nogometaša s svetlo prihodnostjo, ki je postal žrtev krokodila na obrežju reke Zambezi. Iskrene sožalje družini. Estevao je bil vzor poslušnosti, spoštovanja in ponižnosti. V naših življenjih bo ostala velika praznina,'' so sporočili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.