Šport > Nogomet
20 ogledov

Trener Celtica vzel telefon in govoril z ženo

Lennon Celtic novinarska konferenca mobitel telefon žena novinar Youtube
Neil Lennon se je s Celticom senzacionalno uvrstil v osmino finala Lige prvakov, na poti pa je uspel v Glasgowu premagati tudi veliko Barcelono. Kljub železni disciplini, ki so jo na obeh tekmah s Katalonci prikazali njegovi varovanci, je škotski trener tudi za hece. Na zadnji novinarski konferenci se je po telefonu pogovarjal z razjarjeno ženo novinarja.

"Počakajte malo ..." je sobotno novinarsko konferenco Celtica prekinil trener Neil Lennon, potem ko ga je zmotilo zvonenje novinarjevega telefona. "Halo? Halo? Ja, slišim te, kdo je? Halo? Odložila je. Ni vesela. Kdo je SW?"

Kot se je izkazalo, je SW novinarjeva žena, kar so s smehom pospremili vsi zbrani. Toda SW ni imela dovolj, zato je čez nekaj sekund poklicala še enkrat. "Si spet v težavah?" je novinarja še zbodel Lennon in se javil še drugič.

"Kako ji je ime? Sharon? Sharon? Moraš nehati prekinjati mojo novinarsko konferenco, tu je Neil Lennon, OK? Uf ... (smeh) Nocoj ne greš ven," je ob vsesplošnem krohotu pogovor z več kot očitno razjarjeno soprogo zaključil Lennon.

Lennon je vsekakor bolj razumevajoč do zvonenja mobilnih telefonov kot novi škotski selektor Gordon Strachan. Strachan pred leti ni želel ponoviti svoje izjave, ki jo je zmotilo zvonenje telefona enega izmed snemalcev (pri 00:16):

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.