Šport > Nogomet
35 ogledov

Trener Nürnberga kmalu kot dedek Mraz?

Gertjan Verbeek EPA
Trener nemškega prvoligaša Nürnberga Gertjan Verbeek je po novem remiju svojih varovancev obljubil, da si ne bo obril brade, dokler ekipa ne doseže prve zmage v sezoni.

V sezoni 2013/2014 ima Nürnberg šest porazov in 11 neodločenih izidov. "Tako sem se odločil, čeprav bom naslednje leto kot dedek Mraz," se je pošalil trener.

Enainpetdesetletni nizozemski strokovnjak je vseeno prepričan, da bo kmalu vzel britvico v roke. "Toliko smole, kot jo imamo, še nisem doživel," je dodal Verbeek po novem remiju proti Schalkeju.

Nürnberg je edina ekipa v najmočnejših evropskih ligah, ki je še brez zmage. Kljub temu v nemškem prvenstvu ni na zadnjem mestu. Je pa zato rekorder po zadetih vratnicah oziroma prečkah. V tej sezoni jih je zadel že 17, zadnjo slabih 15 minut pred koncem tekme s Schalkejem. Nürnberg je v tej sezoni dosegel 17 golov, prejšnji teden proti Hannovru kar tri, vendar je na koncu iztržil le točko, saj so gostje izenačili v 92. minuti.

Verbeek bi bil lahko z dolgo brado zelo podoben dobremu možu, saj slovi po neurejeni, razkuštrani frizuri, podobni tisti slavnega rock pevca Roda Stewarta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.