Šport > Nogomet
2 ogledov

Trener po izključitvi nad svojega igralca

Gagliardi Cosenza Vobonese Serie D Italija italijanska liga Youtube
Trener italijanskega četrtoligaša Cosenze, Gianluca Gagliardi, si je na zadnji domači tekmi proti Viboneseju privoščil redko videno potezo. Gagliardija je glavni sodnik tekme v zaključku obračuna zaradi stalnega prigovarjanja izključil, nato pa je trener svojo jezo znesel nad lastnim igralcem, ki je bil izključen nekaj minut kasneje.

Vezist Franco Da Dalt je dobil rdeči karton in mislil je, da je najhujše že za njim, toda na stopnicah, ki vodijo s stadiona Cosenze na skrajnem jugu Italije, ga je čakal prav tako izključeni trener Gianluca Gagliardi.

Gagliardi je svojega varovanca udaril, pred hujšimi udarci pa so igralca (ali morda trenerja?) rešili prisebni člani domačega moštva, ki je proti Viboneseju izgubilo z 1:2.

Po besedah novinarja iz spodnjega prispevka si je omenjeni dvojec nekaj besed izmenjal že ob izključitvi trenerja, ko naj bi ga Da Dalt namenoma provociral, trener pa je svoje maščevanje dočakal na stopnicah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.