Šport > Nogomet
6 ogledov

Trezeguet bo poleti zapustil Juventus

trezeguet david action Žurnal24 main
Veliko prahu je na Apeninskem polotoku dvignila izjava Antonia Calienda, agenta Davida Trezegueta, ki je dejal, da bi si njegov igralec kmalu lahko poiskal novo okolje.

Enaintridesetletni Trezeguet je zaradi dvakratne operacije kolena manjkal pet mesecev, ampak zdaj je, tako trdi Antonio Caliendo, povsem pripravljen za igro. Zato še toliko bolj preseneča ravnanje Juventusovega trenerja Claudia Ranierija, ki francoskega napadalca vztrajno drži na klopi. Tam je obsedel tudi med sobotnim remijem z Interjem (1:1). 

"Bil sem na tribuni in ne morem opisati velikanskega razočaranja, ker je David sedel na klopi," je po tekmi Caliendo dejal italijanskim novinarjem: "Juve je zaostajal z 0:1, David, najboljši evropski strelec zadnjih desetih let, pa je pozabljen obtičal na klopi. Pazite, ne govorimo o 38-letniku na koncu kariere. Za Juve je zabil 161 golov, osvojil je svetovno in evropsko krono."

Trezeguet se je jezno odzval na menjavo v tekmi Lige prvakov s Chelseajem. Od takrat je pri Juventusu na stranskem tiru. "Fizično je povsem nared in umira od želje, da bi odigral vseh 90 minut. Vede se kot pravi profesionalec in je pripravljen na vse – tudi na samo deset ali pa 15 minut," nadaljuje Caliendo. Francoz ima pogodbo z Juventusom do leta 2011, a njegov agent priznava, da takega položaja ne bo več dolgo trpel: "Ko se poročiš, je to ponavadi do konca življenja. Včasih pa se ljudje odločijo za ločitev." Očitno bo Trezeguet po koncu sezone odšel z olimpijskega stadiona v Torinu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.