Šport > Nogomet
9 ogledov

Trezeguet le pod pogojem

David Trezeguet (na levi) bo očitno znova, objet z reprezentančnimi soigralci, p Žurnal24 main
Nekdanji francoski reprezentant David Trezeguet je najavil možnost vrnitve v francosko izbrano vrsto, a pod enim pogojem. Iz nje mora oditi selektor Raymond Domenech.
 

Preberite še

Francoska sramota

Odkar je Raymond Domenech leta 2004 sedel za krmilo francoske nogometne reprezentance, za Davida Trezegueta kljub blestečim predstavam v dresu Juventusa ni bilo mesta. Zadnjo klofuto na svoj obraz si je francoski nogometaš privoščil, ko ga je Domenech izločil s seznama potnikov na letošnje evropsko prvenstvo v Avstriji in Švici, kjer so si tricolori privoščili pravo blamažo in v skupini z Nizozemsko, Italijo in Romunijo z dvema porazoma in le enim remijem zasedli zadnje, četrto mesto. Trezegueta je to, da ni bil poklican med izbrance, prisililo v odločitev, da za galske peteline ne bo več igral. Vendar pa je pred časom spremenil svoje mnenje: "Če bo prišlo do sprememb, bi lahko spet zaigral za reprezentanco." Trezeguet je zdaj še bolj konkreten: "Če bo odšel Raymond Domenech, bom sprejel povabilo novega selektorja."

Sicer pa francoskega napadalca zaradi poškodbe desnega kolena pred morebitno vrnitvijo v reprezentanco najprej čaka operacija, nato pa vsaj dva meseca počitka, so sporočili iz njegovega kluba. Tridesetletnik, ki je v prejšnji sezoni za Juventus na 36 tekmah dosegel 20 golov, je poškodovan že od začetka sezone.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.