Šport > Nogomet
10 ogledov

Tri miljone za dvoboj z Ronaldom

Ronaldo je Manchester poljubil v slovo in sledil svojim željam ter se preselil k Žurnal24 main
Cristiano Ronaldo je trenutno eden od največjih nogometnih zvezdnikov na planetu. Nekateri bi plačali astronomske vsote denarja, da bi zaigral za njihov klub.

Ste milijonar? Bi si želeli, da Cristano Ronaldo odigra tekmo za vaše moštvo? Potem razvežite vaš mošnjiček, tako kot so ga že nekateri najbogatejši ljudje tega planeta. Za to, da bi portugalski reprezentant oblekel dres njihovega kluba, so pripravljeni odšteti od dva do tri milijone evrov.

Ponudbe so že prišle iz Uzbekistana, Vietnama, Saudske Arabije, Združenih arabskih emiratov in Katarja. Ponudba temelji na tem, da bi eden izmed najboljših igralcev na svetu odigral eksibicijsko tekmo z eno izmed ekip omenjenih držav. Mogočni podjetniki, ki bi najeli Ronalda za zgolj en dan, so v primeru Ronaldove poškodbe pripravljeni jamčiti z večmilijonskimi zavarovanji.

Kljub temu zaenkrat ponudbe še niso prepričale Ronalda, ki si trenutno želi nositi le dres madridskega Reala in portugalske reprezentance, možnega nasprotnika Slovenije v dodatnih kvalifikacijah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.