Šport > Nogomet
33 ogledov

Tri osebe držale Enriqueja

luis enrique EPA
Trener Barcelone bi po bolečem porazu proti Paris Saint-Germainu (4:0) kmalu obračunal s španskim novinarjem, če mu ne bi tega preprečili njegovi sodelavci.

Barcelona je na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov doživela pravcato katastrofo v domovanju francoskega prvaka Paris Saint-Germaina, ki je na Parku princev slavil s 4:0 in si pripravil lepo 
iztočnico za uvrstitev med osem najboljših ekip stare celine. 

Parižani so velik del naloge opravili že v prvem polčasu, ko sta se med strelce vpisala Ángel di María in Julian Draxler.

Di María, nekdaj član madridskega Reala, je v drugem polčasu zadel še enkrat, končni rezultat pa je postavil Edinson Cavani.

Barça se je v osmini finala Lige prvakov nazadnje poslovila v sezoni 2006/2007, ko se je s skupnim izidom 2:2 po zaslugi dveh golov v gosteh napredovanja veselil Liverpool.

Katalonci bodo na povratni tekmi s Paris Saint-Germaniom poskušali nadoknaditi štiri gole zaostanka, kar ni uspelo še nikomur v zgodovini tekmovanja. 

Domala neizbežno slovo od evropskih zelenic in zaostanek za večnim tekmecem v domačem prvenstvu sta zadostna razloga, da so trenerju Luisu Enriqueju po tekmi popustili živci.

''Lahko bi se postavili na glavo, pa bi bil rezultat enak,'' je dejal v pogovoru za televizijski program TV3. Španskega stratega so razjezila vprašanja o taktičnem pristopu in postavitvi.

''Jaz sem odgovoren in nikogar drugega ni treba kriviti. Ni mi všeč vaš ton, želim si, da bi bil deležen enakega pristopa tudi takrat, ko zmagamo,'' je na dvojna merila opozoril vidno nejevoljni Enrique.

Prava drama pa naj bi se odvila po tem, ko so televizijske kamere ugasnile. Zgodbo je razkrila novinarka Atresmedie Susana Guasch, ki trdi, da je Enrique znorel nad njenim kolegom Jordijem Grauom

''Najbolj nor prizor se je zgodil po koncu intervjuja, ki ste ga videli. Trije ljudje so držali Enriqueja, da ni napadel Jordija Graua. Vpil je 'ne dotikajte se me, ne dotikajte se me' in 'bomo videli, če boš tako govoril tudi takrat, ko bomo zmagali','' je dogajanje povzela Guaschova in dodala, da se je Enrique izognil pogovoru z novinarji Artesmedie.

 
Komentarjev 1
  • Papaja Popi 17:23 15.februar 2017.

    Nekateri so pač polni samega sebe.Vse je treba športno prenesti.Enkrat zmagaš, enkrat zgubiš.Bolje je večkrat dobiti.Ampak , kaj moraš.V tem je čar športa.