Šport > Nogomet
0 ogledov

Tri vroče ponudbe za Šulerja

Žurnal24 main
Na mizi slovenskega nogometnega reprezentanta in člana belgijskega Genta Marka Šulerja so tri konkretne ponudbe. Največjo težavo za prestop nogometaša predstavlja odškodnina.

Španski prvoligaš Espanyol naj bi za slovenskega nogometnega reprezentanta Marka Šulerja Gentu ponudil 1,5 milijona evrov. Belgijci zahtevajo pol milijona več. "Pogovori so že zelo daleč in so intenzivni, kaj bolj konkretnega pa zaenkrat ne morem povedati. Gent dela težave okoli prestopa. Vztrajajo pri visoki ceni, v igri je tudi to, da ostanem v klubu," pravi Šuler in dodaja, da se v Gentu, kjer je postal nosilec igre in tudi eden najboljših branilcev belgijskega prvenstva, počuti dobro, a bo moral klub krepko seči v denarnico, če ga bo želel obdržati.

Šuler je potem, ko je bil še leto dni nazaj obsojen na klop trenutno tretjega moštva belgijskega prvenstva, ob še enem Slovencu v moštvu Zlatanu Ljubljankiću postal eden on nosilcev igre. "V Gentu se dobro počutim, zato ni izključeno, da bi podaljšal pogodbo z Belgijci. Ravno sem prišel iz priprav, tako da se bo verjetno telefon vnel. S sezono in svojo igro kot igro ekipe sem zelo zadovoljen. Gent je ambiciozen klub, ki se hitro vzpenja na vodilna mesta oziroma sledi Anderlechtu in Standardu."

Espanyol pa ni edini klub, ki se zanima za Šulerja. Konkretni so trije klubi. Turški prvoligaš (neuradno gre za Galatasaray) in prvoligaš iz Italije. "O klubih ne bi govoril, gre pa za velike klube. Upam, da se bo vse uredilo v prestopnem roku, pa naj gre za prestop ali novo pogodbo. Meni je najbolj pomembno, da sem v formi, kakršni sem, da igram konstantno, v končni fazi denar ni najbolj pomemben. Pri 26 letih ne morem gledati le na bujne zneske," pogovor zaključuje Šuler, ki se mu pogodba z Gentom izteče konec sezone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.