Šport > Nogomet
51 ogledov

Triglav dobil novega napadalca

Luka Majcen NK Triglav NK Triglav Kranj
Tudi v četrtek je bilo na nogometnem tržišču pestro.

Iz vrst nogometnega kluba Triglav Kranj so sporočili, da imajo novega igralca. Pogodbo s klubom je podpisal Luka Majcen, ki bo napadalsko vrsto gorenjskega prvoligaša okrepil za eno leto z možnostjo podaljšanja.

Triglav se bo sicer v soboto v sklopu serije pripravljalnih tekem med drugim pomeril s hrvaškim prvakom Rijeko. Za dvoboj že vlada veliko zanimanje.

Mboula iz Barcelone v kneževino

Francoski nogometni prvak AS Monaco je v svoje vrste pripeljal španskega najstnika Jordija Mboulo. Osemnajstletnik je prišel iz nogometne šole Barcelone, s Francozi pa je podpisal petletno pogodbo.

Mboula, krilni napadalec, je zablestel na letošnjem evropskem prvenstvu do 18 let na Hrvaškem, kjer je Španija osvojila naslov. V osmih tekmah prvenstva je dosegel osem golov.

"Na Barcelonini akademiji in v španskih mlajših selekcijah je pokazal nekaj fantastičnih reči, mi pa smo mu ponudili, da nadaljujemo njegov razvoj," je ob podpisu dejal podpredsednik Monaca Vadim Vasiljev.

Španec je pri Monacu, ki je praktično razprodal lansko ekipo, že peti novinec. Pred njim so pogodbe podpisali belgijski reprezentant Youri Tielemans, ki je prišel iz Andelechta, iz Lyona je prišel Jordy Gaspar, iz belgijskega Zulteja Soualiho Meïté, iz Wolfsburga pa švicarski reprezentančni vratar Diego Benaglio.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.