Šport > Nogomet
74 ogledov

Triglav sprejel odstop Brkiča: išče se trener

Triglav Gorenjska Interblock Siniša Brkić Saša Despot
Trener Triglava Siniša Brkič je po nedeljskem porazu z Olimpijo Ljubljano na novinarski konferenci dejal, da odstopa z mesta trenerja kranjskega prvoligaša. Upravni odbor kluba jo je na izredni seji dan kasneje tudi sprejel. Brkiča bo do nadaljnjega nadomeščal dosedanji pomočnik Rajko Kondič.

"Po porazu NK Triglav z 1:4 v tekmi 27. kola Prve lige Telekom Slovenije je glavni trener gorenjskega prvoligaša Siniša Brkič podal odstopno izjavo, katero je danes upravni odbor kluba sprejel. Do nadaljnjega bo člansko moštvo vodil Brkičev pomočnik Rajko Kondič," so sporočili na uradni spletni strani NK Triglav (www.nktriglav.com).

"NK Triglav se ob tem Siniši Brkiču najlepše zahvaljuje za ves trud, trdo delo in zgled, ki ga je skozi leta in lepe ter manj lepe trenutke delil z nogometaši in ostalimi člani edinega gorenjskega prvoligaša. Seveda mu želimo tudi obilo sreče v nadaljevanju kariere. Vodstvo kluba intenzivno išče naslednika Siniše Brkiča, do tedaj pa bo na mesto glavnega trenerja članske ekipe sedel Rajko Kondič."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.