Šport > Nogomet
15 ogledov

Tudi Bačinovića kujejo med zvezde

Klub Iličića in Bačinovića skupaj ceni na več kot 30 milijonov evrov. (Foto: Reu Žurnal24 main
Hvalospevi na račun nove izvrstne predstave Slovencev v dresu Palerma Armina Bačinovića in Josipa Iličića spet polnijo strani italijanskih medijev.
Preberite si pogovor z Bačinovičem po zmagi nad Bologno. Po svojem četrtem golu v Serie A je pred italijanske medije stopil tudi Josip Iličić.

Dobrodošli v lunapark – Palermo, so z naslovom pri Tuttosportu pospremili zmago Palerma s 4:1 proti Bologni, pri kateri sta slovenska nogometaša Armin Bačinović in Josip Iličić prispevala vsak po zadetek. Nogometaši so spet zabavali svoje navijače. Če želi kdo imeti zabavo, naj pride na stadion Renzo Barbera. Palermo je s svojim sistemom 4-3-2-1 prevladoval od prve do zadnje minute, nogometaši Bologne pa so stadion zapuščali z vrtoglavico, piše italijanski novinar, ki Bačinovića opiše kot modernega igralca sredine igrišča. "Bačinović ima odličen pregled nad igro. Krasi ga enostavnost, po igrišču se premika lahkotno, njegove podaje so neverjetno dolge, a vseeno povsem natančne. Mladenič je pokazal, da zna vrhunsko igrati vseh devetdeset minut. Njegove podaje se pogosto končajo z zadetkom, ki ga zna doseči tudi sam. Morda je na trenutke le še malo preveč sramežljiv," v Italiji ocenjujejo predstave slovenskega reprezentanta.

Po novi, tretji zmagi v prvenstvu so rožnati z 11 točkami že šesti v Serie A. Navdušenja nad odličnimi predstavami v zadnjih treh krogih, v katerih je Palermo vknjižil sedem točk, ni mogel skriti niti predsednik kluba Maurizio Zamparini: "Boljši smo kot Juve. Imamo mlado ekipo, naš čas šele prihaja, vendar pa lahko v zmagah uživamo že zdaj!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.