Šport > Nogomet
21 ogledov

Tudi Coca-Cola kaznovala Rooneyja

Wayna Rooneyja je psovanje drago stalo. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Napadalca Manchester Uniteda Wayna Rooneyja je po kazni s strani Angleške nogometne zveze zaradi izrečenih psovk v kamero kaznovala še Coca-Cola, in sicer s 600 tisoč funti.

Wayne Rooney se je po zadetku proti West Hamu za 3:2, ki je pomenil tudi njegov hat-trick, odločil za osebni obračun s snemalcem. "Odj***!" je bil glavni motiv angleškega reprezentanta, ki ga je za izrečeno doletela kazen Angleške nogometne zveze, ki mu je prepovedala nastop na dveh tekmah pokala FA.

Rooneyja so kletvice udarile tudi po žepu. Njegovo prostaško obnašanje ni bilo všeč vodilnim pri Coca-Coli, ki so sklenili, da z angleškim reprezentantom ne bodo podaljšali marketinškega sodelovanja, ki je Rooneyju letno navrglo 600 tisoč funtov.

Ljubezen med Rooneyjem in znanim izdelovalcem brezalkoholne pijače je bila na trhlih nogah že pred pol leta po aferi Angleža s prostitutko. Takrat je Coca-Cola zamižala in se vseeno postavila na stran Rooneyja, po zadnjem incidentu pa vodilni menijo, da bi bilo nadaljnje sodelovanje z napadalcem rdečih vragov negativna reklama za podjetje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.