Šport > Nogomet
29 ogledov

Tudi Lazio v vrsti za Matavža

Matavž bo Groningen skoraj zagotovo zapustil pred koncem pogodbe. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Tim Matavž je vse bolj vroča žemljica v nogometni pekarni. S svojim enajstim zadetkom je še povečal že tako živahno zanimanje klubov zanj. Ena od možnosti naj bi bil tudi rimski Lazio.
Matavž ima z Nizozemci pogodbo do leta 2013, v dogovoru s klubom pa lahko odide že januarja. Na Groningenov naslov sta prišli dve ponudbi, a nobena od teh ni Lazieva, je reprezentančni napadalec povedal za Ekipo. Za zdaj ...

Enajsti zadetek to sezono, ki ga je Tim Matavž dosegel pretekli konec tedna, je še okrepil govorice in zapise o njegovem odhodu iz Groningena. Slovenski reprezentančni napadalec bi se utegnil preseliti celo v rimski Lazio, ki ga vodi zamejski Slovenec Edoardo Reya, piše Corriere dello Sport.

Rimski sinjemodri pa še zdaleč niso osamljeni v zanimanju za mladega Primorca. Ob njegovem imenu so se ali pa se še vedno omenjajo Ajax, Napoli, Fiorentina, Liverpool, Tottenham Hotspur, Bayer Leverkusen, Hamburg, Wolfsburg ... Odškodnina za 22-letnika naj bi znašala devet milijonov evrov, Napoli pa naj bi zanj ponudil sedem milijonov. Matavž se je v Groningen iz Gorice preselil leta 2007, v 71 nastopih pa je zabil 26 golov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.