Šport > Nogomet
2 ogledov

Tudi Pato iz Milana?

Žurnal24 main
Mladi up nogometašev Milana Alexandre Pato je iskreno dejal, da je njegova prihodnost v Milanu vprašljiva. Več bo znano po pogovoru z novim trenerjem Chelseaja Carlom Ancelottijem.

Potem ko je navijače Milana zapustil Brazilec Kaká, so zdaj na trnih zaradi morebitnega odhoda mladega zvezdnika Alexandra Pata, ki si ga v svojih vrstah želi Chelsea. Devetnajstletni Brazilec ne izključuje možnosti odhoda na Stamford Bridge. "V veliko čast mi je, da me želi klub, kot je Chelsea. Pogovoril se bo z Ancelottijem in se zatem sestal še z vodilnimi v Milanu. Vse bo jasno do konca meseca," je 19-letnik povedal za Gazzetto dello Sport. Prvi operativec Milana Adriano Galliani je po odhodu Kakája dejal, da bodo drugi ključni igralci ostali v klubu.

Pato je komentiral tudi prestop rojaka Kakája v Real iz Madrida. "Upam, da bo srečen v Španiji, vendar pa mu ne morem zaželeti sreče v Ligi prvakov. Želim jo osvojiti. Veliko smo izgubili z njegovim odhodom, vendar pa Milan ni samo Kaká. Imamo skupino fenomenalnih nogometašev, kot je Ronaldinho," pravi Il Papero, ki se je trenutek zatem vprašal: "Ali je lastnik Berlusconi dejal, da ostajam? Kot sem rekel, nič ni odločenega. Želim govoriti z Ancelottijem. On je fantastičen človek. Pomagal mi je pri potrditvi pri Milanu in italijanskem nogometu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.