Šport > Nogomet
20 ogledov

Tudi Pep želi kupiti Oblaka

jan oblak atletico liga prvakov Profimedias
V lov za Janom Oblakom so se podali tudi pri Manchester Cityju.

Slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak sodi med najboljše vratarje na svetu, zanj pa izjemno zanimanje vlada predvsem pri največjih otoških klubih. V lov na sedanjega vratarja madridskega Atletika naj bi se po Arsenalu, Chelseaju, Manchester Unitedu zdaj vključil še Mnchester City.

Kar nekaj angleških medijev je tako v zadnjih dneh zapisalo, da je Škofjeločan velika želja stratega Cityja Pepa Guardiole, ki ni zadovoljen z delom Claudia Brava. Tega so sinjemodri sicer kupili na začetku te sezone, klub pa je moral zapustiti angleški reprezentant Joe Hart.

Veliko prepreko za večino klubov sicer predstavlja cena, ki jo ima Oblak, saj je njegova odkupna klavzula vredna kar 100 milijonov evrov. Zaenkrat pri Atleticu trdijo, da se o cenah pod klavzulo nikakor ne bodo pogovarjal, pri Cityju pa naj bi v poletnem prestopnem roku vseeno poskušali stopiti v stik s klubom iz Madrida z namenom, da bi si zagotovili usluge Slovenca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.