Šport > Nogomet
17 ogledov

Tudi Pušnik poprijel za puško

Marijan Pušnik Profimedias
Vodstvo dalmatinskega ponosa je pred nedeljskim derbijem z Dinamom iz Zagreba poskrbelo za skupinski team buidling med igralci in strokovnim kadrom hrvaškega prvoligaša.

V nedeljo se bosta na tekmi 11. kroga hrvaške 1. HNL udarila aktualni prvak Dinamo Zagreb in splitski Hajduk, katerega vodi slovenski trener Marijan Pušnik.

Nogometaši dalmatinskega ponosa se na derbij hrvaškega prvenstva pripravljajo v sproščenem vzdušju. Predsednik Ivan Kos in trener Pušnik sta nogometaše odpeljala na paintball in tako poskrbela za pozitivno ozračje pred tekmo z branilcem naslova državnega prvaka.

Nogometaši in vodstvo kluba so se na paintball odpravili po koncu treninga in se pomerili v spopadu 20 na 20. Končni rezultat, poročajo hrvaški mediji, je bil neodločen.

Po koncu strelskega spopada so se nogometaši posladkali s torto ob rojstnih dneh Frana Tudorja, ki je v torek dopolnil 21 let, in Francka Ohandze, ki danes praznuje 25. rojstni dan. 

Na vrhu hrvaške lestvice je Rijeka (26 (točk), sledijo pa Osijek (23), Dinamo Zagreb (22) in Hajduk (20).

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.