Šport > Nogomet
27 ogledov

Tudi sodniki ga prosijo za dres

copa libertadores santos penarol Reuters
Mladi brazilski zvezdnik Neymar je s štirimi zadetki Santosu prinesel novo zmago Santosu. Zvezda večera pa je bil kljub temu sodnik, ki je velikega talenta po koncu srečanja prosil za njegov dres!

Neymar je v soboto zvečer znova zablestel v polnem sijaju in znova potrdil svoj talent ter seveda upravičil zanimanje številnih evropskih velikanov. Komaj 19-letni napadalec je s štirmi zadetki svoj Santos popeljal do zanesljive zmage s 4:1 proti Atletico Paranaenseu. Brazilski reprezentant je strelske vaje začel že v tretji minuti z zadetkom z najstrožje kazni. Po izenačenju Joffrea Guerrona v 51. minuti je eden od najbolj nadarjenih nogometašev na svetu že tri minute kasneje z nove najstrožje kazni Santos znova popeljal v vodstvo. Še dve minuti kasneje je zabil še tretji zadetek, delo pa dokončal v 70. minuti. Neymar je kljub le 19-letom za Santos zabil že neverjetnih 59 ligaških zadetkov.

Da je Neymar v soboto zvečer res blestel in navduševal, priča tudi podatek, da ga je po koncu srečanja za dres prosil kar sodnik. Delivcu pravice se želja ni izpolnila, saj je Neymar že pred začetkom srečanja svoj dres obljubil svojemu soigralcu Durvalu. Z vsem skupaj pa ni bil prav nič zadovoljen strateg Atletica Antonio Lopes, ki je po srečanju od brazilske nogometne zveze zahteval, da nemudoma sproži postopek proti sodniku Franciscu Carlosu Nascimentu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.