Šport > Nogomet
24 ogledov

Tudi Tabot v Ljudski vrt?

Enow Tabot bo, kot kaže, še naprej igral v Sloveniji. (Foto: www.alesfevzer.com) Žurnal24 main
Po Josipu Iličiću in Robertu Beriču se obeta nov prestop iz Interblocka k Mariboru. V Ljudski vrt naj bi se po naših informacijah preselil Enow Juvette Tabot.

Pri Mariboru bodo po odhodu Josipa Iličića in Armina Bačinovića k Palermu, kot kaže, vrzel na sredini igrišča hitro zapolnili. V Ljudski vrt naj bi se po naših informacijah preselil nogometaš Interblocka Enow Juvette Tabot.

V prednosti tujina
Enaindvajsetletni Kamerunec sicer še vedno išče klub v tujini in je bil v zadnjih dneh na preizkušnji v Rusiji. Če tam ne bo zadovoljil ali ne bo zadovoljen s ponujenimi pogoji, bo bržkone privolil v selitev k vijoličastim.

Spet posel 50/50
Kot pri prestopu Josipa Iličića in Roberta Beriča pred enim mesecem bo dogovor tudi tokrat podoben. Maribor za Tabota ne bo plačal odškodnine, bo pa Interblocku odštel polovico zneska, ki ga bo prejel ob morebitnem odhodu igralca v tujino.

Razpad ekipe
Z odhodom Tabota se pri Interblocku nadaljuje razpad ekipe, ki je bila sestavljena pred enim letom in je imela najvišje ambicije v slovenskem nogometu. V klubu pa s tem niso odpisali napada na takojšnjo vrnitev v prvo ligo. K Interblocku sta se namreč že vrnila Dejan Gerič in Nejc Skubic, pogodbo pa je podpisal tudi Denis Selimovič, ki ima dolgoletne izkušnje na slovenski prvoligaški sceni. Moštvo je sicer slabo začelo sezono v drugi ligi in je v treh kolih zbralo le dve točki, kar zadostuje za sedmo mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.